FIFA WORLD CUP FINALE @ UNISEL

Share This Post

Tayangan skrin besar perlawanan akhir piala dunia Argentina VS France di Dewan Naib Canselor, Kampus Bestari Jaya mendapat perhatian ramai khususnya para pelajar.
 
Inisiatif yang dibawa oleh gabungan Residensi Pelajar, Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Kor Sispa UNISEL serta Majlis Perwakilan Kolej Kediaman (MPK) ini memberi kehangatan terhadap perlawanan akhir piala dunia yang hanya julung kalinya diadakan empat tahun sekali.
 
Lebih lima minit perlawanan telah berlalu, pasukan manakah pilihan anda serta siapakah yang bakal dinobatkan sebagai juara. Ayuh ramai-ramai memeriahkan suasana selagi ruang tempat masih ada 😬.
 
Inilah bola sepak, tidak pernah kenal erti keturunan, perbezaan mahupun warna kulit. Tidak hairanlah bola sepak diangkat sebagai medium perpaduan yang menyatukan sesama manusia.
 
Syabas pihak penganjur dan raikanlah bersama.
P/s, admin berpihak kepada France 😅
 
PEJABAT KOMUNIKASI KORPORAT
18 Disember 2022

More News

Latest News

MEPUK TINGKAT KESEDARAN PENGHUNI KOLEJ KEDIAMAN

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Residensi Pelajar hari ini mengadakan Minggu Kesedaran Peraturan Universiti dan Kolej Kediaman (MEPUK) 2.0 bertempat di Dewan Naib Canselor, UNISEL Kampus

Latest News

MAJLIS GRADUASI E-FAST TRACK SESI 2022

Smart Tahfiz Masjid UNISEL (STMU) hari ini mengadakan Majlis Graduasi E-Fast Track bagi sesi 2022 bertempat di Auditorium Za’Ba, Fakulti Pendidikan dan Sains Sosial UNISEL