MISI BANTUAN PASCA BANJIR OLEH FBA

Fakulti Perniagaan dan Perakaunan (FBA) hari ini telah menjalani Misi Bantuan Pasca Banjir diketuai oleh En Zainal Azhar Zainal Azim, Timbalan Dekan FBA di Padang Jawa yang melibatkan seorang pelajarnya, Aiswariya Laksmi A/P Kalaichelvan yang terjejas akibat banjir.

Aiswariya Laksmi, pelajar semester akhir Sarjana Muda (Kepujian) Kewangan bersama keluarganya terpaksa berpindah keluar demi keselamatan keluarganya setelah paras air mencapai paras dada.

Walaupun sebak melihat banyak kerosakan dan kemusnahan harta bendanya, beliau amat bersyukur kerana kesemua ahli keluarganya selamat.

Dalam pada itu beliau juga mengucapkan mengucapkan jutaan terima kasih kepada UNISEL terutama sekali sukarelawan FBA terdiri daripada kakitangan dan pelajar yang hadir pada hari ini bagi menggerakkan misi pembersihan di rumahnya.

Hasril Abu Hassan

SELANGOR MEGA JOB FAIR DILANCARKAN DI UNISEL

YAB Dato’ Seri Amirudin Shari, Dato’ Menteri Besar Selangor hari ini melancarkan Selangor Mega Job Fair & Selangor Job Portal yang bakal menawarkan peluang pekerjaan

UNISEL ANJUR MAJLIS KHATAM AL-QURAN