MUFTI SELANGOR SAMPAIKAN TAZKIRAH “INDAHNYA AKHLAK RASULULLAH DALAM BERDAKWAH”

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Pusat Pengajian Asasi dan Umum (PADU) menganjurkan Program Tazkirah & Semarak Cinta Rasul bersempena bulan Sambutan Maulidur Rasul 2022.

Tazkirah yang bertajuk “Indahnya Akhlak Rasulullah Dalam Berdakwah” tersebut disampaikan oleh Dato’ Haji Anhar Opir, Sahibus Samahah Dato’ Seri Utama Di Raja Mufti Selangor.

Program tersebut dihadiri sekitar 200 peserta yang rata-ratanya merupakan kakitangan akademik dan pentadbiran kampus Shah Alam. Ianya berlangsung di LT 2 UNISEL Kampus Shah Alam.

Turut hadir sepanjang program adalah Prof. Dato’ Dr. Mohammad Redzuan Othman, Presiden dan Naib Canselor, Prof. Dr. Md Sidin Ahmad Ishak, Naib Presiden dan Timbalan Naib Canselor, Prof. Madya Dr. Maegala Nallapan Maniyam, Dekan PADU, dan Khairul Firdaus Ne’matullah, Timbalan Dekan PADU.

Universiti Selangor
27 Oktober 2022

TERIMA KASIH UNISEL

Istiadat Konvokesyen Universiti Selangor (UNISEL) Kali Ke-16 melabuhkan tirainya hari ini. Istiadat yang berlangsung selama dua hari bermula semalam (3 Disember) itu berlangsung di Dewan