NIKMATI WANG SAKU RM3000.00 SETAHUN SEPANJANG PENGAJIAN

Kerajaan Negeri Selangor melalui Universiti Selangor mempelawa seluruh warga Malaysia lepasan SPM / STPM / Asasi /Martikulasi untuk mendapatkan bantuan sara hidup RM 3000.00 setahun sepanjang pengajian (𝐒𝐄𝐋𝐅𝐀) bagi calon yang menyambung pengajian dalam bidang Frontliners seperti berikut:

1. Fisioterapi
2. Bioperubatan
3. Kejururawatan
4. Pengimejan Perubatan
5. Kesihatan Persekitaran
6. Teknologi Makmal Perubatan
7. Keselamatan Pekerjaan dan Kesihatan (OSH)

𝐃𝐀𝐅𝐓𝐀𝐑 𝐒𝐄𝐆𝐄𝐑𝐀!!!

Percuma wang saku bernilai RM 3000.00* setahun bagi yg mendaftar dari 08 – 16 Ogos 2022. Hanya 15 pelajar terawal yang mendaftar masuk ke salah satu program di bawah 𝐅𝐀𝐊𝐔𝐋𝐓𝐈 𝐒𝐀𝐈𝐍𝐒 𝐊𝐄𝐒𝐈𝐇𝐀𝐓𝐀𝐍 (𝐅𝐒𝐊) 𝐔𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐈𝐓𝐈 𝐒𝐄𝐋𝐀𝐍𝐆𝐎𝐑 dan memenuhi syarat akan menerima 𝐒𝐄𝐋𝐅𝐀.

🖥 Untuk maklumat lanjut, sila layari laman sesawang: https://fsk.unisel.edu.my/selfa/

☎️ Atau hubungi:

1. Diploma Kesihatan Persekitaran

3. Diploma Pengimejan Perubatan

4. Diploma Kejururawatan

5. Diploma Teknologi Makmal Perubatan

6. Ijazah Sarjana Muda Sains Makmal Perubatan (sepenuh masa)

7. Ijazah Sarjana Muda Sains Makmal Perubatan (sepenuh masa)

7. Ijazah Sarjana Muda Keselamatan Pekerjaan dan Kesihatan

8. Ijazah Sarjana Muda Sains Kesihatan Persekitaran

📆 Tarikh Pendaftaran: 24 Ogos 2022 (Rabu)

Pengambilan Diploma & Ijazah Sarjana Muda ke Universiti Selangor untuk kemasukan Ogos 2022 sedang dibuka!! Daftar segera di http://apply.unisel.edu.my atau hubungi kami : 03-5522 3400.