PRESIDEN DAN NAIB CANSELOR RASMI RUANG REHAT PELAJAR FCVAC

Prof. Dato’ Dr. Mohammad Redzuan Othman, Presiden dan Naib Canselor UNISEL hari ini merasmikan Ruang Rehat Pelajar yang berlangsung di Fakulti Komunikasi, Seni Visual dan Pengkomputeran (FCVAC).

Beliau dalam ucapannya menzahirkan rasa bangga kepada seluruh warga kerja FCVAC yang terlibat dalam menggubah ruang ini untuk dimanfaatkan kepada warga UNISEL khususnya para pelajar bagi melaksanakan aktiviti luar kuliah.

Di kesempatan itu juga, beliau turut memberi penekanan agar semangat kebersamaan dan nilai tanggungjawab yang diterapkan ini menjadi pengukur dalam melaksanakan lebih banyak aktiviti sebegini.

Majlis turut diserikan dengan simbolik tandatangan perasmian Presiden dan Naib Canselor dengan diiringi oleh barisan pengurusan tertinggi UNISEL.

Universiti Selangor
22 Ogos 2022

GOTONG-ROYONG KOLEJ KEDIAMAN BERSAMA PRESIDEN & NAIB CANSELOR

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Residensi Pelajar hari ini mengadakan Program Gotong-Royong Kolej Kediaman bertempat di kampus Bestari Jaya. Program bermula pada jam 5.00 petang itu melibatkan