TAHNIAH DAN SELAMAT DATANG KEPADA PELAJAR BAHARU KEMASUKAN NOVEMBER 2022

Sesi Pendaftaran Pelajar Baharu Universiti Selangor (UNISEL) bagi kemasukan November 2022 hari ini berjalan dengan lancar. Sesi yang bermula pada jam 8.00 pagi itu berlangsung di Dewan Canselor Kampus Bestari Jaya.

Ini merupakan pengambilan pelajar baharu bagi program Diploma dan Ijazah Sarjana Muda. Rata-rata pelajar yang mendaftar pada hari ini amat gembira dan bersemangat untuk bergelar mahasiswa baharu UNISEL.

Prof. Dato’ Dr. Mohammad Redzuan Othman, Presiden & Naib Canselor UNISEL turut turun padang bagi menyantuni ibu bapa dan pelajar baharu.

“Rata-rata ibu bapa dan pelajar yang ditemui hari ini memberi pujian kepada UNISEL kerana menyediakan pelbagai kemudahan dan fasiliti yang lengkap kepada mahasiswa baharu. Malah pendaftaran hari ini juga berjalan lancar termasuklah pendaftaran di Kolej Kediaman”, ujar beliau.

Justeru itu, buat bakal pelajar di luar sana yang berminat untuk menyambung pengajian di UNISEL, tarikh pendaftaran pelajar baharu pengambilan November 2022 akan dilanjutkan bermula hari ini sehingga 09 Disember 2022. Untuk maklumat lanjut, anda boleh hubungi Pejabat Pemasaran & Kemasukan di talian 03-5522 3400 atau layari laman sesawang www.unisel.edu.my.

Anda juga boleh hubungi info berikut:

🖱Mohon secara 𝒐𝒏𝒍𝒊𝒏𝒆 di : http://apply.unisel.edu.my

No. Whatsapp:

📲 https://wa.me/+60183788756 (Cik Noor Suraya)

23 November 2022