UNISEL ANJUR MAJLIS KHATAM AL-QURAN

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Lebih 100 orang kakitangan Universiti Selangor (UNISEL) hari ini menyertai Program Tadarus Al-Quran Ramadan peringkat UNISEL 1443H/2022M yang dianjurkan oleh Pusat Islam UNISEL.
 
Program yang berlangsung di Masjid UNISEL Kampus Bestari Jaya itu dimulai dengan bacaan daripada Prof. Dato’ Dr. Mohammad Redzuan Othman, Presiden dan Naib Canselor dan turut disertai oleh pelajar Smart Tahfiz UNISEL.
 
Menurut Presiden dan Naib Canselor, program seperti ini disifatkan sebagai satu amalan yang sangat mulia bahkan ia menjadi nadi kekuatan bagi seluruh umat Islam.
 
“Walaupun bulan Ramadan sudah berada di penghujung, namun kita harus menjadikan ia sebagai amalan pada setiap masa. Bulan Ramadan merupakan bulan Al-Quran. Semoga Ramadan kali ini membawa lebih erti dan bakal memberi seribu rahmat serta pahala yang berganda buat seluruh umat Islam,” ujar beliau mengakhiri ucapan.
 
HASRIL ABU HASSAN
Pengarah Komunikasi Korporat
27 April 2022

More News

Latest News

SELANGOR MEGA JOB FAIR DILANCARKAN DI UNISEL

YAB Dato’ Seri Amirudin Shari, Dato’ Menteri Besar Selangor hari ini melancarkan Selangor Mega Job Fair & Selangor Job Portal yang bakal menawarkan peluang pekerjaan

Latest News

UNISEL ANJUR MAJLIS KHATAM AL-QURAN

Lebih 100 orang kakitangan Universiti Selangor (UNISEL) hari ini menyertai Program Tadarus Al-Quran Ramadan peringkat UNISEL 1443H/2022M yang dianjurkan oleh Pusat Islam UNISEL. Program yang berlangsung