UNISEL SELESAI PROSES AUDIT BAGI PENSIJILAN EOMS DAN ABMS

Universiti Selangor (UNISEL) menerima lawatan audit daripada panel auditor SIRIM bagi pensijilan ISO 21001:2018 Sistem Pengurusan Organisasi Pendidikan (EOMS) dan ISO 37001:2016 Sistem Pengurusan Anti Rasuah (ABMS).

Sesi audit tersebut berlangsung selama seminggu bermula 18 hingga 22 Oktober 2021. Seramai enam panel termasuk seorang pakar teknikal ditugaskan untuk mengaudit di Pusat Tanggungjawab (PTj) terpilih dalam tempoh tersebut.

UNISEL menerusi Pejabat Tadbir Urus Korporat & Jaminan Kualiti (CGQA) ingin merakamkan setinggi penghargaan kepada semua jabatan yang memberikan kerjasama sepenuhnya sepanjang audit berlangsung. Semoga UNISEL akan terus maju untuk masa hadapan.