WARGA UNISEL TUNAI IBADAH KORBAN & AKIKAD SEMPENA AIDILADHA

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Pusat Islam UNISEL hari ini menjayakan satu program Ibadah Korban dan Akikah peringkat universiti yang berlangsung di Masjid UNISEL, Kampus Bestari Jaya.

Prof. Dato’ Dr. Mohammad Redzuan Othman, Presiden dan Naib Canselor UNISEL menyifatkan program Ibadah Korban dan Akikah ini mengimarahkan lagi program tahunan universiti yang sudah dua tahun kita tidak dapat laksanakan sempena Hari Raya Aidiladha.

Sebanyak lima ekor lembu dikorbankan pada hari ini merangkumi sumbangan seekor lembu daripada Pemerbadanan Menteri Besar Selangor (MBI) dan selebihnya merupakan sumbangan penyertaan daripada kakitangan dan Ahli Qariah Masjid UNISEL.

Daging korban tersebut diagihkan oleh Presiden dan Naib Canselor UNISEL kepada peserta-peserta program dan kakitangan UNISEL.

12 Julai 2022

GOTONG-ROYONG KOLEJ KEDIAMAN BERSAMA PRESIDEN & NAIB CANSELOR

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Residensi Pelajar hari ini mengadakan Program Gotong-Royong Kolej Kediaman bertempat di kampus Bestari Jaya. Program bermula pada jam 5.00 petang itu melibatkan

UNISEL CEMERLANG DI PROGRAM NANO KEBANGSAAN 2022