BANTUAN ASAS YURAN UNIVERSITI (BAYU) UNIVERSITI SELANGOR (UNISEL)

๐๐€๐˜๐” merupakan satu inisiatif kerajaan negeri & UNISEL untuk memberikan pelepasan yuran asas bagi ๐€๐ง๐š๐ค & ๐๐ž๐ฆ๐š๐ฌ๐ญ๐š๐ฎ๐ญ๐ข๐ง ๐๐ž๐ ๐ž๐ซ๐ข ๐’๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ ๐จ๐ซ yang bakal menyambung pengajian di UNISEL.
ย
Menerusi inisiatif ๐๐€๐˜๐” ini, UNISEL yakin bahawa pelajar dari ๐ค๐š๐ญ๐ž๐ ๐จ๐ซ๐ข ๐๐Ÿ’๐ŸŽ & ๐Œ๐Ÿ’๐ŸŽ secara khususnya akan menerima manfaat yang bernilai ๐‘๐Œ๐Ÿ“๐ŸŽ๐ŸŽ.๐ŸŽ๐ŸŽ untuk tujuan pembiayaan yuran asas.
ย
๐™‹๐™€๐™‰๐™‚๐˜ผ๐™ˆ๐˜ฝ๐™„๐™‡๐˜ผ๐™‰ ๐™‰๐™Š๐™‘๐™€๐™ˆ๐˜ฝ๐™€๐™ 2023 ๐™๐™‰๐™„๐™‘๐™€๐™๐™Ž๐™„๐™๐™„ ๐™Ž๐™€๐™‡๐˜ผ๐™‰๐™‚๐™Š๐™ (๐™๐™‰๐™„๐™Ž๐™€๐™‡) ๐™Ž๐™€๐˜ฟ๐˜ผ๐™‰๐™‚ ๐˜ฟ๐™„๐˜ฝ๐™๐™†๐˜ผ!!!
ย
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€ Sertailah kami sekarang!!!
๐ŸŒ Klik dan mohon di http://apply.unisel.edu.my
๐Ÿ“† Hari Pendaftaran:
๐Ÿ”ธ ๐€๐ฌ๐š๐ฌ / ๐ƒ๐ข๐ฉ๐ฅ๐จ๐ฆ๐š / ๐ƒ๐ž๐ ๐ซ๐ž๐ž : 16 November 2023 (Khamis)
ย
Untuk info lanjut, hubungi:
โ˜Ž 03-5522 3400
No. Whatsapp: