BANTUAN ASAS YURAN UNIVERSITI (BAYU) UNIVERSITI SELANGOR (UNISEL)

Share This Post

๐๐€๐˜๐” merupakan satu inisiatif kerajaan negeri & UNISEL untuk memberikan pelepasan yuran asas bagi ๐€๐ง๐š๐ค & ๐๐ž๐ฆ๐š๐ฌ๐ญ๐š๐ฎ๐ญ๐ข๐ง ๐๐ž๐ ๐ž๐ซ๐ข ๐’๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ ๐จ๐ซ yang bakal menyambung pengajian di UNISEL.
ย 
Menerusi inisiatif ๐๐€๐˜๐” ini, UNISEL yakin bahawa pelajar dari ๐ค๐š๐ญ๐ž๐ ๐จ๐ซ๐ข ๐๐Ÿ’๐ŸŽ & ๐Œ๐Ÿ’๐ŸŽ secara khususnya akan menerima manfaat yang bernilai ๐‘๐Œ๐Ÿ“๐ŸŽ๐ŸŽ.๐ŸŽ๐ŸŽ untuk tujuan pembiayaan yuran asas.
ย 
๐™‹๐™€๐™‰๐™‚๐˜ผ๐™ˆ๐˜ฝ๐™„๐™‡๐˜ผ๐™‰ ๐™‰๐™Š๐™‘๐™€๐™ˆ๐˜ฝ๐™€๐™ 2023 ๐™๐™‰๐™„๐™‘๐™€๐™๐™Ž๐™„๐™๐™„ ๐™Ž๐™€๐™‡๐˜ผ๐™‰๐™‚๐™Š๐™ (๐™๐™‰๐™„๐™Ž๐™€๐™‡) ๐™Ž๐™€๐˜ฟ๐˜ผ๐™‰๐™‚ ๐˜ฟ๐™„๐˜ฝ๐™๐™†๐˜ผ!!!
ย 
ย 
๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€ Sertailah kami sekarang!!!
ย 
๐ŸŒ Klik dan mohon di http://apply.unisel.edu.my
ย 
๐Ÿ“† Hari Pendaftaran:
๐Ÿ”ธ ๐€๐ฌ๐š๐ฌ / ๐ƒ๐ข๐ฉ๐ฅ๐จ๐ฆ๐š / ๐ƒ๐ž๐ ๐ซ๐ž๐ž : 16 November 2023 (Khamis)
ย 
Untuk info lanjut, hubungi:
โ˜Ž 03-5522 3400
ย 
No. Whatsapp:
ย 

More News

Latest News

IFTAR PERDANA RAI KAKITANGAN DAN KELUARGA BESAR UNISEL

Universiti Selangor (UNISEL) hari ini meraikan pelajar, kakitangan dan keluarga dalam satu majlis berbuka puasa di Masjid UNISEL Kampus Bestari Jaya.ย Program Iftar Perdana 1445H/2024 tersebut

Latest News

UNISEL PRIHATIN

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Jabatan Pengurusan Aset dan Pembangunan Perniagaan (JPAPP) telah menyerahkan kerusi bermeja lipat kepada Pertubuhan Anak-anak Yatim dan Kebajikan Darul Izzah menerusi