MEPUK TINGKAT KESEDARAN PENGHUNI KOLEJ KEDIAMAN

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Residensi Pelajar hari ini mengadakan Minggu Kesedaran Peraturan Universiti dan Kolej Kediaman (MEPUK) 2.0 bertempat di Dewan Naib Canselor, UNISEL Kampus Bestari Jaya.

MEPUK disifatkan sebagai satu langkah kesedaran dalam memelihara kampus dan kolej kediaman yang selamat serta kondusif bagi memastikan agenda mahasiswa budiman terus diperkasakan.

Kempen kesedaran peraturan Universiti dan Kolej Kediaman disampaikan oleh Inspektor Tan Cheng Yee, Inspektor Perkhidmatan dan Perjawatan Ibu Pejabat Polis Daerah Kuala Selangor.

Di majlis yang sama, Skuad Prihatin Kolej (SPK) ditubuhkan sebagai Task Force yang terdiri daripada sukarelawan mahasiswa UNISEL bagi merealisasikan transformasi Kolej Kediaman Kampus Bestari Jaya.

Prof. Madya Dr. Hamdan Dato’ Mohd Salleh, Naib Presiden dan Timbalan Naib Canselor Pembangunan Pelajar dan Jaringan Komuniti / Kolonel Bersekutu (Pertahanan Awam) turut berkesempatan merasmikan majlis tersebut.

18 Januari 2023

MEPUK TINGKAT KESEDARAN PENGHUNI KOLEJ KEDIAMAN

MAJLIS GRADUASI E-FAST TRACK SESI 2022

Smart Tahfiz Masjid UNISEL (STMU) hari ini mengadakan Majlis Graduasi E-Fast Track bagi sesi 2022 bertempat di Auditorium Za’Ba, Fakulti Pendidikan dan Sains Sosial UNISEL