MAJLIS GRADUASI E-FAST TRACK SESI 2022

Smart Tahfiz Masjid UNISEL (STMU) hari ini mengadakan Majlis Graduasi E-Fast Track bagi sesi 2022 bertempat di Auditorium Za’Ba, Fakulti Pendidikan dan Sains Sosial UNISEL Kampus Bestari Jaya.

E-Fast Track merupakan pendekatan untuk menduduki Sijil Pengajian Malaysia (SPM) yang memerlukan pelajar menghabiskan tempoh pembelajaran secara dalam talian selama sembilan bulan seterusnya melaksanakan bengkel pecutan SPM selama sebulan.

Prof. Madya Dr. Hamdan Bin Dato’ Mohd Salleh, Naib Presiden & Timbalan Naib Canselor Pembangunan Pelajar dan Jaringan Komuniti merasmikan majlis tersebut sekali gus menyampaikan sijil graduasi kepada para pelajar.

“Lembut jangan sampai disudu orang, keras jangan sampai dilempar orang. Jadilah manusia yang inklusif di mana paksinya mendapat keberkatan Allah SWT serta jadikan ini sebagai saham kita di kemudian hari, tahniah dan syabas serta selamat maju jaya”, ujar beliau.

Turut hadir Ust. Abd Razak Bin Aripin, Pengetua Smart Tahfiz Masjid UNISEL, Ust. Mohd Azuan Bin Sulaiman, Timbalan Pengetua Smart Tahfiz Masjid UNISEL serta seluruh tenaga pengajar STMU.

6 Januari 2023

MEPUK TINGKAT KESEDARAN PENGHUNI KOLEJ KEDIAMAN

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Residensi Pelajar hari ini mengadakan Minggu Kesedaran Peraturan Universiti dan Kolej Kediaman (MEPUK) 2.0 bertempat di Dewan Naib Canselor, UNISEL Kampus

MAJLIS GRADUASI E-FAST TRACK SESI 2022