PROGRAM PECUTAN TERAKHIR SIJIL PELAJARAN MALAYSIA (SPM) 2023 DENGAN KERJASAMA DUN BATU TIGA

13-14 𝐉𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢 2024 (𝐒𝐚𝐛𝐭𝐮 & 𝐀𝐡𝐚𝐝)

Pejabat Pemasaran & Kemasukan (PPK) Universiti Selangor (UNISEL) dengan kerjasama DUN Batu Tiga telah mengadakan Program Pecutan Terakhir Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) bagi tahun 2023. Program berlangsung selama 2 hari di UNISEL kampus Shah Alam disertai oleh para pelajar tingkatan 5 dari Sekolah-Sekolah Menengah di bawah DUN Batu Tiga.

Pengarah PPK, Prof Madya Dr Hashimah binti Ismail turut berkongsi maklumat dengan memberikan penerangan bagi pemilihan hala tuju pendidikan selepas tamat persekolahan serta berkongsi pengetahuan mengenai kursus yang tersedia dalam UNISEL.

Semoga terus sukses & melangkah kaki anda ke peringkat menara gading!
Jom penuhi impian anda bersama kami di UNISEL!

Hubungi :

📲 018-3788756 (Suraya)