SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI 2023 DI KAMPUS SHAH ALAM

Share This Post

Universiti Selangor (UNISEL) hari ini mengadakan Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2023 bertempat di Dewan Pro Canselor, Kampus Shah Alam.
 
Sebanyak 11 gerai makanan melibatkan penyertaan daripada jabatan dan fakulti yang menyediakan pelbagai hidangan seperti kambing bakar, sate, laksa, kuih muih dan pelbagai lagi.
 
Sambutan yang berlangsung pada hari ini merupakan jamuan untuk meraikan kakitangan di kampus Shah Alam manakala sambutan bagi kampus Bestari akan diadakan esok, 10 Mei 2023.
 
Turut berlangsung, pertandingan gerai tercantik, pertandingan sambung lagu hari raya dan pertandingan anyam ketupat. Berikut merupakan senarai pemenang :
 
Pertandingan Gerai Tercantik :
Fakulti Perniagaan & Perakaunan
 
Pertandingan Anyam Ketupat :
Zaliza Atmo
 
Pertandingan Sambung Lagu Raya :
Noorul Azkhi Mohamad Baijuri
 
HASRIL ABU HASSAN�
Pengarah Komunikasi Korporat
Universiti Selangor
9 Mei 2023

More News

Latest News

IFTAR PERDANA RAI KAKITANGAN DAN KELUARGA BESAR UNISEL

Universiti Selangor (UNISEL) hari ini meraikan pelajar, kakitangan dan keluarga dalam satu majlis berbuka puasa di Masjid UNISEL Kampus Bestari Jaya. Program Iftar Perdana 1445H/2024 tersebut

Latest News

UNISEL PRIHATIN

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Jabatan Pengurusan Aset dan Pembangunan Perniagaan (JPAPP) telah menyerahkan kerusi bermeja lipat kepada Pertubuhan Anak-anak Yatim dan Kebajikan Darul Izzah menerusi