CERAMAH SAMBUTAN MAULIDUR RASUL PERINGKAT UNISEL 1445H

Share This Post

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Pusat Islam hari ini mengadakan ceramah bersempena Sambutan Maulidur Rasul 1445H bertajuk Ibu bapa Mithali dan Rasullullah Sebagai Qudwah Hasanah.
 
Ceramah yang disampaikan oleh Ust. Azrien Bin Borhan itu dihadiri oleh staf dan pensyarah UNISEL Kampus Bestari Jaya serta diadakan secara langsung di Facebook Universiti Selangor.
 
Prof. Dato’ Dr. Mohammad Redzuan Othman, Presiden dan Naib Canselor menyifatkan program ini sebagai satu wadah dalam kebersamaan umat Islam memperingati kelahiran Rasulullah SAW.
 
Dalam pada itu Presiden dan Naib Canselor turut menyampaikan mockup cek Zakat Perniagaan Tahun 2023 berjumlah RM 12,500.00 kepada Ust. Abd Razak Bin Aripin, Pengarah Pusat Islam UNISEL.
 
HASRIL ABU HASSAN
Pengarah Komunikasi Korporat
Universiti Selangor
27 Oktober 2023

More News

Latest News

IFTAR PERDANA RAI KAKITANGAN DAN KELUARGA BESAR UNISEL

Universiti Selangor (UNISEL) hari ini meraikan pelajar, kakitangan dan keluarga dalam satu majlis berbuka puasa di Masjid UNISEL Kampus Bestari Jaya. Program Iftar Perdana 1445H/2024 tersebut

Latest News

UNISEL PRIHATIN

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Jabatan Pengurusan Aset dan Pembangunan Perniagaan (JPAPP) telah menyerahkan kerusi bermeja lipat kepada Pertubuhan Anak-anak Yatim dan Kebajikan Darul Izzah menerusi