GOTONG-ROYONG KOLEJ KEDIAMAN BERSAMA PRESIDEN & NAIB CANSELOR

Share This Post

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Residensi Pelajar hari ini mengadakan Program Gotong-Royong Kolej Kediaman bertempat di kampus Bestari Jaya.
 
Program bermula pada jam 5.00 petang itu melibatkan beberapa aktiviti antaranya menanam pokok bunga dan menceriakan kawasan sekitar kolej kediaman.
 
Menurut Prof. Dato’ Dr. Mohammad Redzuan Othman, Presiden dan Naib Canselor UNISEL, program gotong-royong ini dapat dijadikan sebagai aktiviti berkala yang mana berfungsi untuk mengeratkan ukhuwah di antara pelajar sekali gus memanfaatkan aset universiti bersama.
 
Dalam majlis yang sama, turut berlangsung adalah simbolik bagi penanaman pokok bunga bagi setiap blok yang terdapat di Kolej Kediaman.
 
HASRIL ABU HASSAN
Pengarah Komunikasi Korporat
12 September 2022

More News

Latest News

GOTONG-ROYONG KOLEJ KEDIAMAN BERSAMA PRESIDEN & NAIB CANSELOR

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Residensi Pelajar hari ini mengadakan Program Gotong-Royong Kolej Kediaman bertempat di kampus Bestari Jaya. Program bermula pada jam 5.00 petang itu melibatkan

Latest News

UNISEL CEMERLANG DI PROGRAM NANO KEBANGSAAN 2022

Pelajar Sarjana Sains (Bioteknologi) Universiti Selangor (UNISEL), Muhammad Hamdi Mat Saad telah dinobatkan sebagai pemenang tempat ketiga bagi kategori sarjana di Pertandingan Projek Penyelidikan Inovasi