SEKITAR PROGRAM SIMPOSIUM KESEDARAN KESIHATAN MENTAL & KEPERLUAN KHAS

Share This Post

Petang tadi telah berlangsung Simposium Kesedaran Kesihatan Mental dan Keperluan Khas bertempat di Dewan Canselor, UNISEL Kampus Bestari Jaya.
 
Program tersebut telah diilhamkan oleh Bahagian Pembangunan Pelajar dan Jaringan Komuniti serta jalinan kerjasama oleh Jabatan Sains Sosial FPSS, Psychlab, Pertubuhan Penyelidikan Sosial dan Komuniti, Majlis Perwakilan Pelajar dan Al-Kauthar Eduqis.
 
Turut hadir sekitar program Prof. Dato’ Dr. Mohammad Redzuan Othman, Presiden dan Naib Canselor UNISEL, Prof. Madya Dr. Hamdan Bin Dato Mohd Salleh, Timbalan Naib Canselor Pembangunan Pelajar dan Jaringan Komuniti, Prof. Madya Dr. Muhammad Bin Daoh, Dekan Fakulti Pendidikan dan Sains Sosial, En. Rijalul Fauzi Bin Mustapa, Ketua Pegawai Eksekutif Kids Campus Sdn. Bhd.
 
Penonton boleh menyaksikan rakaman siaran langsung menerusi pautan link berikut :
 
 
PEJABAT KOMUNIKASI KORPORAT
24 Januari 2024

More News

Latest News

IFTAR PERDANA RAI KAKITANGAN DAN KELUARGA BESAR UNISEL

Universiti Selangor (UNISEL) hari ini meraikan pelajar, kakitangan dan keluarga dalam satu majlis berbuka puasa di Masjid UNISEL Kampus Bestari Jaya. Program Iftar Perdana 1445H/2024 tersebut

Latest News

UNISEL PRIHATIN

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Jabatan Pengurusan Aset dan Pembangunan Perniagaan (JPAPP) telah menyerahkan kerusi bermeja lipat kepada Pertubuhan Anak-anak Yatim dan Kebajikan Darul Izzah menerusi