PROGRAM MATEMATIK BERSAMA CIKGU SHAH DIMPLE

Universiti Selangor (UNISEL) menerusi Pejabat Pemasaran dan Kemasukan menganjurkan program ‘Matematik Bersama Cikgu Shah Dimple’ sempena Hari Terbuka UNISEL 2023.

Kira-kira 450 orang pelajar dari 26 buah sekolah sekitar negeri Selangor terlibat sepanjang program yang berlangsung di Tapak Hari Terbuka UNISEL Kampus Bestari Jaya.

Berikut merupakan sekolah-sekolah yang terlibat:
1. SMK Meru
24. SMK Sungai Burong
25. SMA Kuala Selangor
26. SMK Sultan Sulaiman Shah

Turut berlangsung dalam program yang sama adalah pertukaran memorandum persefahaman (MoU) di antara UNISEL dan Aster Edu Sdn Bhd bagi kerjasama program dalam meningkatkan minat dan skor pelajar dalam mata pelajaran matematik.

Dalam pada itu, pertandingan liga street soccer, street bola jaring, tarik tali dan treasure hunt turut berlangsung sepanjang hari kedua program.

7 September 2023