SALAM TAKZIAH BUAT KELUARGA PROF DATO’ DR ABG LATIF IBRAHIM

Salam takziah buat keluarga Prof Dato’ Dr Abd Latif Ibrahim, 84thn (2 Jln Bunga Raya 2/8) yang telah kembali ke Rahmatullah sebentar tadi di rumahnya.

Pengurusan jenazah jam 8 pagi esok 12 Disember 2022 di Surau Al-Ansor S2 dan akan dikebumikan di S21.

Marilah kita bersama-sama mendoakan agar roh Almarhum ditempatkan dalam kalangan orang beriman dan beramal soleh.
اللَّهُمَّ اغْفِرْ لَهُ وَارْحَمْهُ وَعَافِهِ وَاعْفُ عَنْه
“Ya Allah ampunilah dosanya, rahmatilah dia, sejahterakanlah dia dan ampunilah dosanya”
Amin, amin ya Rabbal ‘Alamin